Camera inspectie Middelburg

Heeft u te maken met een steeds weer terugkerende verstopping? Een camera inspectie van Rioolgroep biedt dan uitkomst. Met behulp van de nieuwste technologie kunnen wij op afstand de binnenkant van uw riolering bekijken. Deze methoden van rioolinspectie heeft vele voordelen en kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. De modernste apparatuur gecombineerd met ruim 17 jaar aan ervaring zorgt ervoor dat elke rioolklus bij ons in goede handen is. U kunt ons altijd bereiken op 0118 - 79 90 12.

Camera inspectie Middelburg uitgelegd

Een camera inspectie kan ingezet worden om het riool te bekijken. De kwaliteit van het riool kan zo bepaald worden, evenals waar deze langsloopt. Dit is handig als u een woning op het oog heeft of niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan. Maar meestal voeren wij inspectie met een camera uit omdat mensen structureel of terugkerende problemen aan het riool hebben. Steeds weer een verstopte gootsteen? Kampt u al enige tijd met rioolstank? Of ziet u opeens allemaal rioolvliegjes in huis? Dan is het tijd voor een rioolinspectie. Om een goede inspectie te kunnen doen, voeren wij altijd eerst een rioolreiniging uit. Op deze manier kunnen wij de riolering goed bekijken en zien wij geen gebreken over het hoofd.

Op een haspel hebben wij een lange kabel met aan het uiteinde een camera. Deze brengen wij aan in een afvoer welke in de buurt van het vermoedelijke probleem zit. Deze maakt beelden van uw riolering welke wij boven de grond op een scherm kunnen zien. Door gebruik te maken van een rioolcamera is het niet nodig om het hele riool op te graven. Dit scheelt een hoop tijd, overlast en onnodige kosten.

De oorzaken van de hierboven genoemde problemen is vaak een rioollekkage. Door een lek in het riool komt er stank vrij en kunnen rioolvliegjes ontsnappen. Echter is het wel van belang om uit te zoeken wat de rioollekkage veroorzaakt. Natuurlijk kunnen wij de lekkage verhelpen. Maar als blijkt dat er bijvoorbeeld sprake is van wortelgroei of een rioolverzakking moeten wij hier met betrekking tot de herstelwerkzaamheden rekening mee houden.

Inspectie rioolcamera Middelburg contact

Onze vakkundige monteurs kunt u inschakelen voor alle denkbare rioolwerkzaamheden. Van inspecteren tot ontstoppen. En van rioolrenovatie tot het herstellen van uw straatwerk. Rioolgroep kan het hele plaatje voor u regelen. Ook als uw rioolprobleem niet genoemd staat op onze site kunt u ons altijd bellen. Ongetwijfeld kunnen wij helpen! Met vestigingen in Tholen, Goes, Breda en Rotterdam zijn wij altijd snel bij u op locatie. Een ander groot voordeel bij Rioolgroep is dat wij geen weekend- en avondtarief hanteren. Een transparante werkwijze vinden wij belangrijk. Bel ons nu op 0118 - 79 90 12 en maak een afspraak. U kunt ook met ons in contact komen via het online contactformulier.